wat bezielt ons?

Ons doel is een omgeving te creëren die rust geeft en waarin creativiteit en potenties van iedereen die daar verblijft naar boven kunnen komen. Bomen, planten en bloemen dragen daar aan bij, waarbij het niet uitmaakt of deze natuurlijk gekweekt of ambachtelijk vervaardigd zijn, het effect op ons is hetzelfde.

lees meer over onze visie

wie zijn wij?

Nieuwsgierig naar het team Hollandse leeuwen met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit? Wij stellen ons graag aan je voor. 

En als je onderdeel wilt worden van ons team laat het ons dan weten, want we zoeken nog nieuwe collega's.

maak kennis met ons team

van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering

De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Of dat nu binnen of buiten is, iemand zal er over na moeten denken. Heb je al een ontwerp en weet je precies welke planten je nodig hebt? Prima natuurlijk! Dan leveren wij gewoon jouw wensenlijst bij je af. Vind je het fijn als we toch nog even meedenken? Dan doen we dat met alle liefde

meer over ontwerp en uitvoering

wat men zegt...

we love the planet

Kunstof producten leveren én zeggen dat je van de wereld houdt...? Dat klinkt tegenstrijdig, maar wij doen het echt beide! Een groot deel van onze producten is volledig recyclebaar en de ontwikkelingen op dat gebied gaan door. Daarnaast geven wij, als partner van Trees for All, met liefde een deel van onze opbrengst aan het planten van echte bomen.

En wist u dat alle kunstplanten van coolplant gratis bij ons kunnen worden ingeleverd? Wij zorgen er dan voor dat alle onderdelen netjes worden hergebruikt en niet in het milieu terechtkomen. 

Lees over onze visie over duurzaamheid, hergebruik en het leefbaar houden van onze planeet.

we leave a green footprint
creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van échte bomen

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten