Rust bij de tandarts

12 augustus 2020

Na de verbouwing van tandartspraktijk M. Heij in Heerenveen restte alleen nog het toevoegen van groen voor de finishing touch van de receptie en wachtruimte. Een op maat gemaakte groene divider en een mospaneel deden het werk.

Een moderne, strakke, maar toch ook warme uitstraling. Dat heeft de net verbouwde praktijkruimte van Tandarts Heij in Heerenveen helemaal. Er is gebruik gemaakt van mooie materialen zoals staal en eikenhout. Om hierop aan te sluiten maakten wij een stalen divider met eikenhouten plankjes voor tijdschriften. Het stalen frame heeft een zwarte poedercoating en in het midden een mospaneel, waaruit aan elke zijde drie planken steken. De divider staat tussen twee banken in de wachtruimte en geeft een fijne rustige uitstraling aan de ruimte.

Achter de receptie hebben we tegen de muur een groene wand gemaakt in de vorm van een (kunst)mospaneel met een eikenhouten lijst. Het nieuwe kunstmos van Coolplant is het mooiste kunstmos dat op dit moment verkrijgbaar is! En het mos is niet alleen erg mooi, het is ook sterk en standaard brandvertragend. 

Een groene omgeving is in de gezondheidszorg belangrijk voor de zorgverlener, de patiënten en cliënten. Planten, bomen en bloemen zorgen namelijk voor rust en ontspanning en een betere concentratie. Groen draagt daarmee bij aan werkkwaliteit, herstel en minder stres.

Benieuwd wat we met jouw ruimte(n) kunnen doen?

We zetten geheel vrijblijvend een aantal mooie kunstplanten bij jullie neer, zodat jullie kunnen ervaren wat het effect is. En als het bevalt maken we samen een plan voor een groene inrichting.

Neem contact met ons op voor meer informatie >>

Terug naar overzicht
blijf op de hoogte

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, inspiratie en aanbiedingen! Elke editie de vaste rubriek 'Real Fake News' Nepnieuws over echte kunstplanten.

direct inschrijven
creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen