visie coolplant

Ons doel is een omgeving te creëren die rust geeft en waarin creativiteit en potenties optimaal naar boven kunnen komen. Bomen, planten en bloemen kunnen daar heel veel aan bijdragen.

Vergelijk je drukke hectische leven met een grote stad en wat je ervaart als je even de tijd neemt op een bankje te gaan zitten in een fraai stadspark. Een omgeving met groen geeft rust, nodigt uit om te verblijven, vermindert afleiding en spoort aan tot focus op waar je mee bezig bent. 

Voor een fijne omgeving maakt het niet uit of bomen en planten natuurlijk gekweekt of ambachtelijk vervaardigd zijn, het effect op ons is hetzelfde. En omdat kunstplanten geen onderhoud nodig hebben, kan er op veel meer plaatsen een groene omgeving gemaakt worden. 

Daarbij zijn veel kunststofplanten ondertussen duurzamer dan gewone planten of bloemen. Echt? Ja! De footprint van bijvoorbeeld een echte roos ten opzichte van een kunstroos is veel groter! 

 

Creativity is our way of being
- team coolplant

creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van échte bomen

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten