interieur- en projectbeplanting is een kunst

De levensechte kunstplanten van Coolplant zijn ideaal in vrijwel elk project. Kunstplanten vergen nauwelijks onderhoud en staan garant voor jarenlang plezier. Op veel plaatsen zijn echte bomen en planten moeilijk (mooi) te houden en vergen ze veel onderhoud. Met de nieuwe genratie kunstbomen en -planten van Coolplant maken we elke omgeving blijvend en duurzaam groen.

van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering

De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Of dat nu binnen of buiten is, iemand zal er over na moeten denken. Heb je al een ontwerp en weet je precies welke planten je nodig hebt? Prima natuurlijk! Dan leveren wij gewoon jouw wensenlijst bij je af. Vind je het fijn als we toch nog even meedenken? Dan doen we dat met alle liefde

meer over ontwerp en uitvoering

enkele van onze opdrachtgevers

Wij werken voornamelijk voor zakelijke opdrachtgevers, in zowel binnen- als buitenland. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches: in de zorg, makelaardij, vastgoed, (interieur)architectuur, retail, horeca, et cetera. Logisch ook, elke ruimte wordt mooier met onze levensechte kunstplanten!

Wij functioneren als importeur en groothandel voor een aantal resellers. Daarnaast bedienen we terugkerende opdrachtgevers met steeds weer nieuwe projecten. En uiteraard is iedereen met een eenmalige klus van harte welkom. Alhoewel eenmalig: eens onze klant, altijd onze klant!

akoestische wanden en panelen

groene wand met geluidabsorptie

Maak je werkomgeving groen en verbeter tegelijkertijd de akoestiek! Akoestische groene wanden en panelen van coolplant combineren oog en oor voor een optimaal werkklimaat.

Bekijk onze akoestische oplossingen >>

creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van échte bomen