Grote bomen

Coolplant levert kunstbomen voor elk denkbaar project. Naast veel soorten kleine kunstboompjes behoren de grote kunstbomen tot de unique selling points!

Binnen de 'standaard' collectie grote kunstbomen die vanuit voorraad leverbaar zijn, vind je bij Coolplant onder andere bloesembomen van 3,5 meter hoog, Olijfbomen van 3 en 4 meter en een frisgroene Lenteboom van 4 meter. Als we deze bomen in een grote pot of bak plaatsen bereiken ze al een hoogte van 5 meter.

Daarnaast leveren wij maatwerkbomen op bestelling. Deze topkwaliteit bomen met zeer realistische (of echte) stammen worden volledig naar wens gemaakt. Wat heeft het project nodig? Een Eik, een Berk, een dennenboom? Wij maken het! Deze bomen worden eerst compleet met de hand gemaakt in onze werkplaats. Na demontage brengen we de boom op locatie weer tot leven.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak om jouw project door te nemen!

Vraag nu een offerte aan

creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten