Interieurbeplanting

Coolplant levert voor elk project de mooiste kunstplanten, inclusief maatwerk en uitvoering. Onderhoudsvrij en duurzaam. Interieurbeplanting die jarenlang mooi blijft.

Planten zijn weer helemaal terug, voor zover ze al weggeweest zijn. Groen is in ieder geval een belangrijk onderdeel van de aankleding van een ruimte. Van een ratjetoe aan planten, de zogenaamde Urban Jungle, tot aan een gestyleerde boom of hangplant. Groen maakt huiselijk, natuurlijk en zorgt voor rust. Een groene omgeving verhoogt aantoonbaar concentratie en vermindert stress. 

Wij denken met je mee over het ontwerp, we leveren de kunstbomen en -planten, inclusief mooie potten en bakken, en we verzorgen de complete uitvoering bij jullie op locatie. Ook voor maatwerkbakken en geïntegreerde logo's kun je bij ons terecht.

Coolplant verzorgt interieurbeplanting voor kantoren, instellingen, praktijkruimten, wachtruimten, openbare ruimten, atria, horeca, et cetera.

Benieuwd wat we met jou ruimte(n) kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Download hier de flyer 'zorg voor een groene omgeving'

Vraag nu een offerte aan

HEMA Mall of the Netherlands

Het nieuwe vlaggenschip van de HEMA in het prestigieuze winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam. Naast het bekende rode logo straalt de gevel van de winkel vooral groen uit. Coolplant mocht de Urban Jungle-achtige beplanting verzorgen, evenals de groene wanden boven de twee entrees.

Het compleet gerenoveerde winkelcentrum Mall of the Netherlands biedt ruimte voor de mooiste winkels van alle bekende merken. Het centrum ademt moderne architectuur, design en grootsheid uit. Het gedeelte waar de HEMA haar nieuwste winkelheeft geopend is nog volop in verbouwing. De winkel heeft een kenmerkende gevel met een afgeronde hoek en grote vierkante elementen. Glas en picto’s wisselen elkaar af waarbij er veel ruimte is voor groen. 

Verdeeld over de gevel staan grote bakken met een mix van Monstera’s, Palmen, Varens, Bananenbomen, Strelizia’s en diverse hangplanten. Vanwege de hoogte, de lichtomstandigheden en de wens het groen altijd groen te laten zijn, is gekozen voor kunstplanten. Naast de Urban Jungle beplanting maken we groene wanden boven de twee entrees, waarin het rode HEMA-logo mooi aftekent tegen een groene oase.

Klimhal Be Boulder Amsterdam

Wat past er nu beter in een klim hal dan een gigantische klimplant? Voor Be Boulder in Amsterdam mochten wij een 12 meter hoge klimplant maken. We verwerkte echte houten stronken en takken als basis en bouwden het kunstwerk verder op uit mooie Pothos kunsthangplanten. 

creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten