Ontwerpen met kunstplanten

De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Of dat nu binnen of buiten is, iemand zal er over na moeten denken.

Heb je al een ontwerp en weet je precies welke planten je nodig hebt? Prima natuurlijk! Dan leveren wij gewoon jouw wensenlijst bij je af. Vind je het fijn als we toch nog even meedenken? Dan doen we dat met alle liefde.

Als je nog geen idee hebt wat je met je ruimte(n) aanmoet? Dan gaan wij samen een ontwerp maken dat past bij de ruimte en bij de sfeer die je voor ogen hebt. Onze ontwerpers hebben groene vingers en oog voor schoonheid.

Uitvoering

Ook de uitvoering kunnen we volledig verzorgen. Alle producten worden op het afgesproken moment op locatie geleverd, wij plaatsen de planten en/of bomen in potten, vullen deze netjes af en zetten ze op hun plek. Groene wanden en moswanden verzorgen wij compleet inclusief montage. 

Het team van Coolplant bestaat uit creatieve planteningenieurs en timmermannen zodat wij elke klus volledig zelf kunnen uitvoeren. 

Kwaliteit op tijd!

Service

Niet alleen onze klanten, maar ook onze planten hebben soms service nodig: een sopje, een beetje nieuwe kunstmest, wat nieuwe vulling en weer even netjes in model brengen. 

Voor onze plantenservice kun je een abonnement afsluiten. Wij plannen dan zelf, in overleg, het afgesproken onderhoud van de planten in. Liever geen abonnement, maar service wanneer het je uitkomt? Wij blijven onder alle omstandigheden “cool”.

Vraag nu een offerte aan

creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van échte bomen